Firemní hodiny

Nestíháte si zajít na jógu ráno před prací nebo naopak po ní? Nebo se vám prostě nechce, protože si rádi pospíte nebo večerní čas trávíte raději s rodinou? Obědovou pauzu nemáte tak dlouhou, abyste stihli dojet do studia a aspoň 45 minut odcvičili?

Řešením by pro vás mohly být hodiny přímo ve firmě, kde  pracujete, v čase, který bude vám a vaším kolegům vyhovovat. Cvičit se dá téměř kdekoli - ve větší kanceláři, v zasedačce, v krajním případě i na chodbě...:-)

Hodinu přizpůsobím vašim požadavkům. Pokud budete chtít cvičit v pracovním a jen je jemně protáhnout, není vůbec problém. Pokud si naopak budete chtít dát pořádně do těla a trochu se zapotit, je i tento požadavek splnitelný (budu jen doufat, že máte k dispozici sprchy :-)) Hodina může trvat od třiceti do devadesáti minut, být pro začátečníky nebo pokročilé nebo mix obou. Vše opravdu záleží na domluvě - stejně jako den a hodina pro vás nejpřijatelnější....

Přijdte vám to jako fajn nápad?

Tak se zkuste na vašem personálním zeptat, za jakých podmínek bychom cvičení mohli u vás rozběhnout, a předejte jim na mě kontakt. Pokud jste přímo člověk, který o podobné aktivitě ve firmě může rozhodnout, tak se mi ozvěte rovnou 🙂 Pracuji jak s lidmi, kteří sedí celý den u počítače, tak s těmi, kteří celý den stráví na nohách, tahají těžká břemena nebo mají jednostranný pohyb. Na podložce rovnám ženy i muže všech profesí bez ohledu na věk.

Budu moc ráda, když to budete i vy nebo nebo někdo z vašich kolegů....

Komentáře jsou vypnuty.