Jógové víkendy na 2024

Zatím Vás jenom navnadím, pobyty ještě nemám vypsané, ale brzo k tomu dojde, tak si napište termíny 🙂 Všechna místa jsou nová, ještě jsme tady spolu nebyly.

12. - 14. 4. 2024Hotel Kouty kousek od Ledče nad Sázavou, obklopen lesy, loukami a pstruhovým rybníkem, kde se dá celoročně vykoupat. Areál samotný nabízí 100 000 m² naprostého klidu. V okolí hotelu nejsou žádné rušivé elementy, jako například mobilní signál, ale nabízí wifi připojení.
Mám předběžně rezervované dva lesní apartmány pro 4-6 osob a šest dvoulůžkových pokojů s balkonem. Hotel nabízí krásný prostor na cvičení, možnost masáží a saunu provoněnou cederovým dřevem. Na svých webových stránkách píší, že jsou "Místem rovnováhy v srdci česka" a opravdu tak na mě působí. Moc se sem těším.

14. - 15. 6. 2024 - Usedlost pod Vinohrady, Hlohovec, mezi Lednicí a Valticemi. Zavítáme opět do vinařského kraje, i když ještě burčáková sezóna nebude. V Hnanicích to bylo v září 2023 moc fajn, ale i červen bude mít na jihu svoje kouzlo. Ubytované budeme v pokojích a apartmánech  s jedinečnou atmosférou tradičního selského stylu s vybavením, které podtrhuje tu pravou atmosféru venkova.

15. - 17. 11.  2024 - Navrátilka, Mirošov - malá chaloupka, kde budeme sami a kde nás paní majitelka bude opečovávat svými úžasnými domácími dobrotami. Tady rozhodně počítejte s tím, že si víkend rozhodně hubnoucí nebude 🙂

V Navrátilce máte pocit, jako kdybyste se vrátili na chalupu Vaší babičky. Jedná se o statek, který majitelé  vlastními silami zrekonstruovali. Celý objekt je v uzavřeném dvoře se zahradou a zajišťuje naprosté soukromí (cca 2500m2).

Komentáře jsou vypnuty.