Novinky od 16. 10. 2023

Zdravím všechny,
rozhodla jsem se posunout svoje hodiny zase trochu dál a dochází od příštího týdne k pár změnám. Všechny informace jsou uvedené i na stránkách.

nový rezervační systém - zruším Google formuláře pro přihlašování na všechny hodiny jógy vyjma víkendů a kurzů, které na přechodnou dobu pomohly, ale neumožnily rušení hodin a byli jste ve formuláři vícekrát, což bylo nepřehledné.
V systému si musíte vytvořit účet, abyste mohli hodiny rezervovat a pak následně rušit.
Zarezervovat se můžete na 30 dnů dopředu, rušit hodinu nejpozději 1 hodinu před.
Můžete vytvořit rezervaci až pro 3 lidi najednou.

Můžete si stáhnout i mobilní aplikaci - pro Android i v App Store. Aplikace je hodně intuitivní, kdybyste měli jakýkoli problém, dejte mi vědět, vyřešíme ho spolu.

Prosím Vás opravdu aplikaci používat - nezapomeňte se z lekce odhlásit, pokud víte, že nemůžete přijít, ať neblokujete místo jiným.

rozdělení hodin v Drásově- rozhodla  jsem se drásovské hodiny rozdělit na 2 a omezit kapacitu v nich

  • 17:30 - hodina pro úplné začátečníky - tady bych ráda viděla ty, kteří moc hodin za sebou nemají, budeme budovat pozice úplně od začátku
  • 18:45 - mírně pokročilí - sem ideálně můžou přijít ti, kteří už mají něco odjógováno, hodiny budu stavět podle toho, kolik a kdo se sejde. Může přijít i začátečník, ale kdyby Vás bylo víc, radši Vás uvidím na první hodině. Na této hodině jsou vítaní i pokročilí.

od 31.10. nová hodina v Malhostovicích - primárně určená pro malhostovické, ale pokud bude prostor, můžete se přidat taky.

Komentáře jsou vypnuty.