Nechcete kupovat zajíce v pytli?

imunita

Hormonální jógová terapie pro imunitu Vás láká, ale nechcete kupovat zajíce v pytli?

Chcete malou ochutnávku ze sestavy?

Zdarma

Pokud ano, můžu Vám poslat zdarma odkaz na záznam z hodiny, kde sestavu představuju a kde si můžete vyzkoušet i pár praktických cviků. Stačí kliknout na odkaz a vyplnit formulář.

Přístup budete mít 1 měsíc.

Minikurz

Nechcete ani málo, ani moc, co tak něco mezi? Není to zdaleka celá sestava, ale dostanete další techniky, které už samy o sobě mohu mít pozitivní účinky. Video si můžete zakoupit pod tímto odkazem za 249 Kč.

Pokud se navíc přihlásíte na některý z mých kurzů HJT pro imunitu, částku za tento „minikurz“ Vám odečtu, takže nebudete platit nic navíc.

Přístup budete mít 1 měsíc.

Co máte v minikurzu navíc?

  • Detailnější vysvětlení všech dechových technik a cirkulace energie - Dechové techniky zahrnují hluboké nádechy a výdechy, které pomáhají rozhýbat energii v těle. Cirkulace energie zajišťuje, že se energie pohybuje skrze celé tělo, harmonizuje vnitřní orgány a uvolňuje blokády.
  • Další cvik ze zahřívací sestavy, který je dobrý pro páteř a vlasy, posiluje také ledviny a nadledvinky - Tento cvik pomáhá uvolnit napětí v páteři, zlepšuje cirkulaci krve do pokožky hlavy, což podporuje zdraví vlasů. Posiluje také ledviny a nadledvinky pro celkovou vitalitu
  • Cvik, který aktivuje brzlík, slinivku a rozhýbává celou páteř - Tento cvik jemně masíruje oblast brzlíku, aktivuje slinivku a pomáhá udržovat páteř pružnou a zdravou. Působí blahodárně na celý nervový systém.
  • Cvik ze základní sestavy s cirkulací energie směrem k játrům a slezině - Cvik, který stimuluje energetické dráhy směřující k játrům a slezině, zajišťuje správnou detoxikaci a posiluje imunitu. Pomáhá regenerovat tyto orgány a podporuje jejich funkci.
  • Cvik, který vyhlazuje obličej a příznivě působí na vlasy - Tento cvik napomáhá uvolnění obličejových svalů, vyhlazuje pleť a stimuluje růst zdravých vlasů. Podporuje také lepší průtok krve do pokožky hlavy a obličeje
  • Po něm následuje jóga nidra (jógový spánek) na oživení a pročištění kostní dřeně paží, hrudní kosti a brzlíku - Jóga nidra regeneruje a čistí kostní dřeň, zvláště v oblasti paží, hrudní kosti a brzlíku. Přináší klid, odpočinek a hlubokou obnovu těla i mysli.

Pokud Vás to láká, klikněte sem a otevřete dveře zdravému a spokojenému tělu. Věřte mi, že Vám poděkuje

Komentáře jsou vypnuty.