Hodiny v novém školním roce

Prázdniny jsou za námi a spoustu z nás čeká nový školní rok se všemi povinnostmi souvisejícími se školou, školkou, kroužky… Září bývá pro většinu z nás mazec. Než si všechno sedne, tak to trvá…. Moje skupinové hodiny jógy si sedat ale nepotřebují, rozvrh zůstává stejný jako minulý rok 🙂

  • hodiny v Hradčanech ve středu 18.30, případně Drásově, pokud bude ještě v září pěkně, ale to vždy potvrdím emailem a informace bude na webu. Na hodiny se prosím přihlašujte tímto formulářem. 
  • hodiny v Kuřimi v úterý od 18:00. Hodiny si řeší přímo aquapark, takže nahlašování a platby probíhají přes ně.

Jednou měsíčně (aspoň je to tak zatím v plánu) budou probíhat i kurzy hormonální jógy. Zatím jsou zajištěné do konce roku, po Novém roce se určitě objeví další. Pro ty, co kurz absolvovaly, ať už u mě, nebo někoho jiného, zkouším najít volné prostory v sokolovně v Malhostovicích, abychom jednou týdně mohly sestavu zopakovat a Vás to snad přimělo k dalšímu cvičení doma…:-)

V říjnu mě a některé z vás čeká víkend na Vysočině, na jaro bych chtěla uspořádat další. Víkend je obsazený, ale čistě teroreticky by se možná ještě jedno místo našlo, kdy někdo z vás chtěl do pokoje s jednou paní, která k sobě nikoho nemá…

Pokud se někdo na hodiny skupinové necítí nebo nestíhá, můžeme se domluvit na hodiny individuální u nás nebo u vás doma.

 

 

Krásný podzim a příjemný rozjezd po prázdninách vám přeju….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *