Penzion Kůlna 5.- 7. 10. 2018

Víkend je plný, přihlásit se můžete jako náhradníci. Další víkend je naplánován v lednu na Samsaře - 25 . - 27. 1. 2019.

............................................................................................................................................................................................

Na podzim nás čeká víkend v penzionu Kůlna v Jedovnicích. Přijďte si odpočinout na skutečně vyjímečné místo, jak píší na stránkách penzionu, a mně nezbývá nic jiného než souhlasit.  Představte si dny daleko od hluku aut, daleko od každodenních starostí. Místo, kde zažijete naprostý klid a stanete se součástí divoké a krásné přírody Moravského krasu. Zažijete vstávání při pohledu na okolní louky zahalené v mlžném oparu, zahlédnete pasoucí se srnky a uslyšíte vítr v korunách stromů.

Víkend bude čistě jógový, s vegeratiánskou plnou penzí, vyzkoušíte několik druhů jógy a i dvě cvičitelky - mě a moji kamarádku Hanku 🙂

Fotka uživatele Penzion Kůlna Jedovnice.

Jógový program

V nabídce jsou níže uvedené druhy jógy. V přihlášce si vyberte libovolný počet hodin, o které byste měli zájem.  Podle ohlasů pak vytvořím program na víkend, hodin bude minimálně šest, je možné, že některé hodiny poběží i paralelně. Cvičit budeme na prostorné zastřešené a kryté terase nebo uvnitř penzionu.

Přijít na hodiny budete moci libovolně, hodiny budou pro všechny bez ohledu na to, jestli jste o ně projevili zájem nebo ne. Všechny hodiny budou koncipovány tak, aby si zacvičili začátečníci i pokročilí.

  • hathajóga
  • čakra jóga - sestava zaměřená na harmonizaci čaker
  • partnerská jóga - jóga ve dvou 🙂
  • relaxační hodina
  • jógová terapie - jóga s využitím prvků vývojové kineziologie
  • jóga s pomůckami - pásky a bloky vám pomohou dostat se do pozice snáze a lépe
  • jin jóga - jóga zaměžená na protažení fascií, delší výdrže v pozicích
  • vinyasa flow jóga - rychlejší hodina - pohyb a dech jdou ruku v ruce
  • powerjóga
  • jemná ranní jóga
  • sestava Bikram jógy

Ostatní program

Volný čas si organizujete sami. Můžete celý víkend proklábosit 🙂 nebo vyrazit na výlety po okolí.

Harmonogram pobytu

Příjezd je možný v pátek od 14:00, odjezd v neděli do 10:00. Rozvrh hodin bude známý nejpozději týden před začátkem pobyu.

Popis penzionu

Penzion Kůlna je více než jen běžné ubytovací zařízení u lesa - je to místo, kde o nás bude skutečně jedinečně postaráno. Od návrhu stavby a volby vnitřního vybavení až po sestavování jídelníčku šéfkuchařem. Pobyt na penizonu znamená výjimečný zážitek, který respektuje individuální požadavky všech. Z prastarého hospodářského stavení lesních dělníků bylo vybudováno útulné a stylové místo. Přízemí vévodí prostorná restaurace s velkými kamny otevřená do okolních luk a privátní jídelna s terasou pro hosty penzionu. V patře je osm tématických pokojů s kouzlem a vůní okolních stromů.

Ubytování

Pokoje majitelé pojmenovali podle stromů, které najdete v okolních lesích – borovice, akát, modřín, jasan, olše, dub, javor a buk. Dřevo těchto stromů jim vtisklo nezaměnitelný charakter v podobě unikátně navrženého nábytku. Samozřejmostí je samostatné sociální zařízení a LED televizor na každém pokoji.

V penzionu se ubytujeme  ve dvou dvoulůžkových, jednom třílůžkovém, jednom čtyřlůžkovém pokoji a v nabídce jsou také čtyři čtyřlůžkové apartmány sestávající ze dvou vzájemně propojených pokojů. Typ pokoje si zvolíte v přihlášce. Při větším zájmu o jeden druh pokoje dostanou přednost ti, co se přihlásili jako první.

Fotka uživatele Penzion Kůlna Jedovnice.

Fotka uživatele Penzion Kůlna Jedovnice.

Stravování

Celý pobyt je vegetariánský 🙂 Snídaně formou švédských stolů, která je podávaná v jídelně a na sluncem zalité terase penzionu, lehký oběd jedno až dvouchodový. Po celém dni na nás bude čekat výtečná večeře sestávající z polévky, hlavního chodu a dezertu.

Cena

Cena za víkendový pobyt (obsahuje ubytování, jógový program pro cvičící, stravování formou plné penze, rekreační poplatky, parkování)

  • 3 490 Kč  za cvičící osobu, při platbě do 8.6. 2018 3 290 Kč
  • zdarma děti mladší 3 let, není-li nárokovaná strava a lůžko
  • cena je splatná na účet 2700804957/2010 (Fio banka)

 

Storno podmínky

Při stornu pobytu 40 a více dní před nástupem pobytu bude zaplacená záloha vrácena v plné výši.
Při stornu ubytování 39 a méně dní před nástupem pobytu je zaplacená záloha nevratná. Je možné za sebe poslat náhradníka.

Přihlášení

Přihlásit se můžete pomocí tohoto formuláře.

Komentáře jsou vypnuty.