Penzion Kůlna 5. – 7. 4. 2019

Na jaro nás čeká víkend v penzionu Kůlna v Jedovnicích. Přijďte si odpočinout na skutečně vyjímečné místo, jak píší na stránkách penzionu, a mně nezbývá nic jiného než souhlasit.  Představte si dny daleko od hluku aut, daleko od každodenních starostí. Místo, kde zažijete naprostý klid a stanete se součástí divoké a krásné přírody Moravského krasu. Zažijete vstávání při pohledu na okolní louky zahalené v mlžném oparu, zahlédnete pasoucí se srnky a uslyšíte vítr v korunách stromů.

Víkend bude s vegetariánskou plnou penzí.

Na penzionu bude nově krytá terasa s dostatkem místa pro nás všechny na cvičení.

Jógový program

Během víkendu proběhně několik hodin. Všechny budou koncipovány tak, aby si zacvičili začátečníci i pokročilí. Při přihlášení si vyberete ty, o které budete mít zájem, a na základě něho pak sestavím program.

  • hathajóga - klasická hodina, delší výdrže v pozicích
  • jógová terapie - jóga s využitím prvků vývojové kineziologie
  • fasciální jóga - při hodině budeme používat pomůcky jako jsou válce, míčky a bločky a budeme jimi působit na zatuhlé oblasti na těle
  • restorativní jóga - pomalejší hodina, při hodině vystřídáme jen pár pozici, při kterých budeme odpočívat.
  • powerjóga - dynymická silová hodina, vhodná spíše pro ty, kdo už zkušenosti s powerjógou mají
  • jemná ranní jóga - hodina, která bude respektovat všechny zatuhlosti těla po ránu 🙂
  • techniky jógových pozic - při hodině projdeme pár základních pozic (určitě kočka, prkno, střecha, hora, bojovníci, trojúhelník, hluboký předklon, hluboký předklon v leže, loďka, pokud budete chtít, vyzkoušíme stoj na hlavě), ukážeme si jejich správné provedení a možnosti využití pomůcek. Budeme pracovat ve i dvojicích
  • jóga pro aktivní pánevní dno

Ostatní program

Volný čas si organizujete sami. Můžete celý víkend proklábosit :-), dát si výborné víno nebo vyrazit na výlety po okolí.

Nabízím možnost vyrobit si i vlastní huarache barefoot sandálky. Materiál na výrobu 200 - 250 Kč. Materiál zajistím - vybírat si budete moci z různých barev obuvnických ploten a šňůr. Zájem o výrobu prosím uveďte v přihlášce. Výroba se uskuteční při minimálním počtu 8 lidí.

Harmonogram pobytu

Příjezd je možný v pátek od 16:00, odjezd v neděli do 10:00. Rozvrh hodin bude známý nejpozději týden před začátkem pobyu.

Popis penzionu

Penzion Kůlna je více než jen běžné ubytovací zařízení u lesa - je to místo, kde o nás bude skutečně jedinečně postaráno. Od návrhu stavby a volby vnitřního vybavení až po sestavování jídelníčku šéfkuchařem. Pobyt na penizonu znamená výjimečný zážitek, který respektuje individuální požadavky všech. Z prastarého hospodářského stavení lesních dělníků bylo vybudováno útulné a stylové místo. Přízemí vévodí prostorná restaurace s velkými kamny otevřená do okolních luk a privátní jídelna s terasou pro hosty penzionu. V patře je osm tématických pokojů s kouzlem a vůní okolních stromů.

Ubytování

Pokoje majitelé pojmenovali podle stromů, které najdete v okolních lesích – borovice, akát, modřín, jasan, olše, dub, javor a buk. Dřevo těchto stromů jim vtisklo nezaměnitelný charakter v podobě unikátně navrženého nábytku. Samozřejmostí je samostatné sociální zařízení a LED televizor na každém pokoji.

V penzionu se ubytujeme  ve dvou dvoulůžkových, jednom třílůžkovém, jednom čtyřlůžkovém pokoji a v nabídce jsou také čtyři čtyřlůžkové apartmány sestávající ze dvou vzájemně propojených pokojů. Typ pokoje si zvolíte v přihlášce. Při větším zájmu o jeden druh pokoje dostanou přednost ti, co se přihlásili jako první.

 

Stravování

Celý pobyt je vegetariánský 🙂 Snídaně formou švédských stolů, která je podávaná v jídelně a na sluncem zalité terase penzionu, lehký oběd jedno až dvouchodový. Po celém dni na nás bude čekat výtečná večeře sestávající z polévky, hlavního chodu a dezertu.

Prosím v přihlášce uveďte, jestli máte nějaké alergie, případně preferece ohledně jídla (nejím tofu atd.)

Cena

Cena za víkendový pobyt (obsahuje ubytování, jógový program pro cvičící, stravování formou plné penze, rekreační poplatky, parkování)

  • 3 590 Kč  za cvičící osobu, kdo už se mnou víkend na Kůlně byl, tak 3 390 Kč
  • cena je splatná na účet 2700804957/2010 (Fio banka)

Storno podmínky

Při stornu pobytu 40 a více dní před nástupem pobytu bude zaplacená záloha vrácena v plné výši.
Při stornu ubytování 39 a méně dní před nástupem pobytu je zaplacená záloha nevratná. Je možné za sebe poslat náhradníka.

Přihlášení

Přihlásit se můžete pomocí tohoto formuláře.

POZN. Na pobytu je rodina s ročním miminkem.

Komentáře jsou vypnuty.