Hotel Kouty 12. – 14. 4. 2024

POBYT JE OBSAZENÝ

Hotel Kouty - místo, kde jsme spolu ještě nebyli a já se na něj moc těším. Na webu se píše, že je to místo rovnováhy v srdci Česka a já doufám, že tomu i na tomto víkendu opravdu bude tak.

Hotel je obklopen lesy, loukami a dvouapůlhektarovým pstruhovým rybníkem, ve kterém se můžete celoročně vykoupat. Areál samotný nabízí 100 000 m² naprostého klidu. V okolí hotelu nejsou žádné rušivé elementy, jako například mobilní signál, ale nabízí wifi připojení. I díky tomu výborně zrelaxujeme.

Krátké video ze stránek hotelu.

 

Jógový program

Na podložce můžete v mém doprovodu strávit několik hodin. Jednotlivé lekce budou sestavené tak, aby si přišli na své jak začátečníci, tak pokročilí. Cvičit se bude v sále, kde nás nikdo a nic nebude rušit, je dostatečně prostorný s výhledem do okolních lesů. Když počasí dovolí, můžeme být i venku 🙂 Celý víkend pojmeme dost relaxačně.

A na co se můžete těšit?

- jin jóga - jemná protahovací jóga s pomůckami. V pozicích se zůstává na pár minut, aby mozek dostal šanci tělo pořádně zrelaxovat

 - obličejová jóga - obličejová jóga je přirozeným a neinvazivním způsobem, jak zmírnit a zpomalit stárnutí Vaší pleti. My se soustředíme tentokrát na masáže a další relaxační techniky obličeje, uvolníme zatuhlá ramena, trapézy a krk a zrelaxujeme.

- restorativní jóga - restorativní jóga je relaxační jóga, při které se vystřídá pouze pár odpočinkových pozic. Budete většnou jen ležet a poslouchat doprovodnou meditaci, pokud chcete, bude i pohádka.

- flow jóga - hodina bude dynamičtější, rádoby taneční. Pozice budou plynout v rytmu dechu a hudby.

 - jemná ranní jóga - poslední hodina víkendu. Představím Vám pár antistresových technik, protáhneme svaly, které dostaly o víkendu zabrat, zaměříme se na uvolňování emocí. A ukončíme samozřejmě relaxací.

Ostatní program

Volný čas si organizujete sami. Můžete celý víkend proklábosit, strávit na baru 🙂 nebo vyrazit na výlety po okolí. Můžete si také domluvit wellness - sauna nebo masáže.

Harmonogram

Příjezd je možný v pátek od 15:00, odjezd v neděli před nebo po obědě.

Přesný program včetně jídla a jógy je k dispozici zde.

Ubytování

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích nebo lesních apartmánech. Do apartmánu se s přehledem vejdou 4 osoby do postelí v prvním patře, v přízemí je rozkládací gauč, kde se mohou vyspat další dvě, ale už mi to nepřijde moc pohodlné. Záleží ale samozřejmě na Vás.

V každém apartmántu je kuchyňka -  lednice, varná deska, varná konvice, základní nádobí.  Vytápěno elektrickými přímotopy a podlahovým topením.

Stravování

Bohatá snídaně jak na hotelových pokojích, tak v lesních apartmánech (tam Vám ji přinesou skoro až do postele za příplatek 50 Kč :-)).

Na oběd i večeři je možnost výběru ze dvou jídel, vždy jedno z nich je vegetariánské. Je třeba, aby od jídla bylo minimálně 6 porcí - pokud nebude, budeme mít jídlo jenom jedno. Dala bych Vám vědět, pokud by tomu tak bylo.

V apartmánech je kuchyňka, takže si klidně můžete uvařit i sami.

Cena

Cena za víkendový pobyt (obsahuje ubytování, jógový program, administativu a organizaci akce, stravování formou plné penze, rekreační poplatky, pronájem sálu včetně vytápění, voda u jídla po celou dobu pobytu) je 4.390 Kč 

-  příplatek za jednolůžkový pokoj 500 Kč za osobu a noc

- snídaně do postele u apartmánů 50 Kč za osobu a snídani

- cena počítá se snídaní, sobotním obědem a páteční a sobotní večeří. Pokud nebudete chtít jakékoli jídlo, cena bude nižší o 229 Kč u večeří a o 298 Kč u oběda (229 Kč jídlo, 69 Kč polévka)

- saunu a masáže budete platit na místě - ceník je k dispozici tady.

- cena je splatná na účet 2700804957/2010 (Fio banka).

Storno podmínky

Při stornu pobytu 40 a více dní před nástupem pobytu bude zaplacená záloha vrácena v plné výši. Storno podmínky - můžete za sebe poslat náhradníka, jinak při zrušení pobytu storno poplatek

- 30-15 dnů předem – 50% z ceny pobytu bez večeří a jógového programu

- 14 dnů předem – 100% z ceny pobytu bez večeří a jógového programu

Přihlášení

Přihlásit se můžete na následujícím odkazu.

Komentáře jsou vypnuty.