Změny v rozvrhu lekcí do 28. 3. 2024

Rozhodla jsem se absolvovat další kurz, abych rozšířila svoje znalosti a mohla Vám nabídnout zase něco víc. Tentokrát to je hormonální jógová terapie pro imunitu, opět je autorkou skvělá Dinah Rodriguez. Ovšem znamená to změny v rozvrhu – všechny jsou uvedené v rezervačním systému.

A o čem sestava je? Vychází hodně z hormonální jógové terapie pro ženy a stejně jako ona je přirozenou technikou, jak bez použití léků dostat imunitní systém do rovnováhy. Pomáhá při oslabené imunitě, virozách, zánětlivých onemocněních, alergiích, astmatu. Z emočního a energetického pohledu otvírá srdeční čakru a přináší otevřenost, srdečnost, laskavost do života.

Mám za sebou první část kurzu a cvičila jsem dvakrát – a jak úplně nepropaguju sestavu pro ženy, spíš radím začínat pánevním dnem a pokud to nepomůže, tak se pustit do hormonálních cviků, tak tady to bude asi jinak. Druhý den po prvním cvičení jsem cítila, jak se mi uvolňují hleny z plic, přitom jsem nebyla nachlazená. Čtvrtý den se mi začal objevovat ekzém, přitom jsem na něj nikdy netrpěla. Ekzém neberu jako nic špatného, naopak jako projev čištění těla, které se snaží něco, co je uvnitř, dostat na povrch – a přes kůži je to projev nejmírnější, zároveň lehce viditelný. A když jsem začala zkoumat místa, kde se ekzém objevil, tak to mě nepřekvapilo, že to byly energetické dráhy plic a srdce. Náhoda? Nemyslím.

Jsem zvědavá, co se se mnou bude dít dál a začínám se těšit, jak sestavu budu předávat dál. Držte palce, ať certifikace vyjde 🙂

 

Komentáře jsou vypnuty.