Polovina míst na kurzu HJT v Rousínově je obsazena. Přihlaste se i vy :-)

Nemusíte jezdit nikam daleko, přijedu já za vámi. Něco jako " ...když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi :-)..." Do naplnění kapacity je stále možné se přihlašovat pomocí tohoto formuláře.


A proč právě hormonální jógová terapie a proč já?

  • Hormonální jógová terapie (HJT) dle Dinah Rodriguez řeší problémy způsobené nízkou hladinou hormonů v kterémkoli věku - bolestivá a napravidelná menstruace (dokonce i u teenagerů), neplodnost, polycystické vaječníky, problémy v přechodu. Pokud chcete o ní vědět víc, dozvíte se to v tomto článku.
  • HJT je přirozený a nenásilný způsob, jak se problémů zbavit nebo je výrazně omezit - řeší jejich příčinu a nesnaží se zahladit pouze důsledky jako klasická medicína, která může mít spoustu vedlejších účinků
  • Jsem instruktorkou jógy od roku 2010 a od té doby pravidelně pracuji s klienty různého věku a obou pohlaví - od dětí, těhotných až po seniory.  Kromě sestavy HJT jsem schopná předat zkušenosti i z dalších oblastí jógy a nabídnout dopomoc v jednotlivých pozicích, pokud vám nejsou příjemné.
  • Není pro mě důležitá kvantita, ale kvalita. Na hodinách mi jde především o vás a o to, abych se vám mohla individuálně věnovat, proto kurzy nejsou narvané k prasknutí a je na nich menší počet účastníků.
  • Dostanete přehledně zpracovaný materiál (a možná i něco navíc :-)), na základě něhož budete sestavu cvičit doma. Věřím, že ani nebudete potřebovat dopisovat žádné poznámky 🙂
  • Chci, abyste si sestavou byly 100% jisté a odcházely s tím že ji zvládnete doma zajistit. Nabízím podporu a pomoc i po skončení kurzu.

Těším se na setkání s vámi.

Andrea

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *